finland-mobile.png
finland.png
select a region / language

itsu luo aasialaisia välipaloja ja terveellisiä ravintolatasoisia aterioita, jotka ovat helppoja valmistaa kotona.
Image-assets_eat-beautiful.png

eat beautiful

Me itsulla olemme intohimoisia jakamaan herkullisen, terveellisen, aasialaisvaikutteisen ruoan ilosanomaa niin monelle ihmiselle kuin mahdollista.

Rakastetut itsu ravintolamme ovat tunnettuja kauniista ruoastaan ilman kompromisseja. 10 vuotta sen jälkeen, kun avasimme ensimmäisen ravintolamme Lontoossa, päätimme tuoda ravintoloiden suosituimpien annosten tuotteet ruokakauppoihin, jotta yhä useammat ihmiset pääsevät nauttimaan niistä.

Tällä tavoin itsu alkoi levittäytyä ympäri Iso-Britanniaa, Eurooppaa ja sen ympäristöä. Nyt itsu tuotteet ovat saatavilla myös Suomessa!
Toivomme, että nautit, kerro meille jos haluat tietää lisää!

Image-assets_bao-buns.png

bao'buns

pieniä aarteita…

Bao höyrysämpylät ovat kuohkean ilmavia pieniä sämpylöitä, joissa on herkullinen täyte. Jo tuhansien vuosien ajan bao höyrysämpylöistä on nautittu ympäri Aasiaa, Tokiosta Taipeihin, niin katukeittiöissä kuin gourmet ravintoloissa.

Täydellisen ilmavaksi höyrytetty, rakkaudella tehty & valmis herkuteltavaksi minuutissa.

Image-assets_gyoza.png

gyoza

dumpling n° 74. Meillä on tapana nimetä gyozamme niiden reseptinumeron mukaan. Esimerkiksi kana gyozamme on tunnettu nimellä ’kana dumpling no.74’. Kaikki 73 reseptivariaatioita, jotka teimme tätä ennen, olivat herkullisia, mutta täydellisen gyozan löytämiseen meni 74 versiota.

Kehitämme jokaisen reseptin koekeittiössämme, ja kehitystyö jatkuu siihen asti, kunnes löydämme maun ja tekstuurin täydellisen balanssin. Tällä hetkellä Katherine, meidän gyoza mestarimme, työskentelee ’kasvis dumpling numero 87’:n kanssa lisäten siihen syvyyttä ja makua korealaisen Ssamjang tahnan avulla.

Ota yhteyttä
Missä tahansa kysymyksissä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:

Asiakaspalvelu
Kuluttajapalautteet@haugen-gruppen.fi
Puh +358 (0)10-3090700