Netherlands-mobile.png
Netherlands.png
select a region / language

itsu creëert op Azië geïnspireerde snacks en gezonde maaltijden van restaurantkwaliteit die gemakkelijk te bereiden zijn.
Image-assets_eat-beautiful.png

eat beautiful

Bij itsu zijn we gepassioneerd over het delen van heerlijke, gezonde, Aziatisch geïnspireerde gerechten met zoveel mogelijk mensen.

Onze geliefde restaurants staan bekend om het creëren van prachtig eten zonder concessies. 10 jaar nadat we ons eerste restaurant in Londen hadden geopend, realiseerden we ons iets: als we willen dat meer mensen ons eten zouden proberen, dan moeten we het naast onze restaurants ook beschikbaar maken in winkels en supermarkten.

Dit is hoe itsu overal in het Verenigd Koninkrijk, Europa en daarbuiten begon op te duiken. We hopen dat je ervan geniet, laat het ons weten als je meer wilt!

Image-assets_INT-rice-noodles.jpg

rice'noodles

Een cup met noedels om trots op te zijn.

Op restaurants geïnspireerde rijstnoedels met handgemaakte bouillon. Perfect voor fijnproevers en foodies die een lichte en gemakkelijke lunch of snack willen.

rijstnoedels zijn glutenvrij en bevatten weinig vet en suiker. De bouillons op basis van miso worden helemaal van gemaakt in de Nagano-vallei (Japan), door de beroemde meester van de Japanse keuken, Yoshihiro.

Hij vermijdt conserveermiddelen of andere snelle trucs, zodat je deze noedels met trots kunt eten.

Image-assets_noodles.png

protein'noodles

Afspoelen niet nodig...

Een wereldberoemde Iron Man triatleet, we kunnen zijn naam beter niet noemen, spoelde steevast het overtollige vet van zijn cottage cheese. Hij was vastbesloten, tot het extreme toe, om zo veel mogelijk eiwitten binnen te krijgen.

Deze proteïne noedels, met ruim 20g plantaardige eiwitten en minder dan 6g vet hebben een plekje veroverd in ons assortiment populaire noodle’cups.

Yoshihiro gerenommeerd meester van de Japanse keuken, niet de Iron Man triatleet, creëert onze authentieke miso-bouillon op nog geen 3 uur vanaf Tokyo in de Nagano-vallei.

Image-assets_bao-buns.png

bao'buns

Kleine pareltjes…

Bao zijn zeer luchtige broodje met een overheerlijke vulling. Al duizenden jaren lang geniet men in Azië van Bao. Je kunt ze overal kopen, op elke hoek van de straat tot Michellin-sterren restaurants, van Tokyo tot Taipei.

Perfect gestoomd, met liefde gemaakt & binnen een minuut klaar om te eten.

Image-assets_miso.png

miso'easy

De miso-meester.

Miso is een hoofdbestanddeel van de Japanse keuken; gefermenteerd, rijk aan eiwitten & boordevol voedingsstoffen, mineralen en vitaminen.

Onze miso-meester, Yoshihiro en zijn familie maken al 85 jaar miso in de Nagano-vallei, Japan. Samen hebben we onze twee miso’easy-smaken ontwikkeld.

Voor een verwarmende soep voeg je enkel heet water toe, of transformeer jouw huisgemaakte gerechten met miso-marinades, glazuren en dressings naar een hoger niveau.

Image-assets_seaweed.png

crispy seaweed thins

geroosterd [niet gefrituurd].

Ons zeewier wordt geoogst uit het kristalheldere water voor de kust van Zuid-Korea. Daar wordt het flinterdun geperst en vervolgens geroosterd [niet gefrituurd].
Voedingsdeskundigen vereren de gezondheidsvoordelen van zeewier omdat het jodium en vitamine B12 bevat.
Alle smaken bevatten minder dan 25 calorieën per pakje

Neem contact met ons op
Voor vragen kun je ons bereiken middels het volgende adres:

customerservice@itsugrocery.com

Voor vragen over de internationale distributie van itsu [grocery] producten:

Noord-Europa: Tony Forde – tony@itsugrocery.com
Zuid-Europa en Midden-Oosten: Jamie Patrick – jamie.patrick@itsugrocery.com