New-Specs-3_Go-Gyoza_Landing-Page (1).jpg New-Specs-3_Go-Gyoza_Landing-Page (1).jpg

select a region / language


itsu creëert op Azië geïnspireerde snacks en gezonde maaltijden van restaurantkwaliteit die gemakkelijk te bereiden zijn.
Image-assets_eat-beautiful.png

eat beautiful

Bij itsu zijn we gepassioneerd over het delen van heerlijke, gezonde, Aziatisch geïnspireerde gerechten met zoveel mogelijk mensen. Onze geliefde restaurants staan bekend om het creëren van prachtig eten zonder concessies. 10 jaar nadat we ons eerste restaurant in Londen hadden geopend, realiseerden we ons iets: als we willen dat meer mensen ons eten zouden proberen, dan moeten we het naast onze restaurants ook beschikbaar maken in winkels en supermarkten. Dit is hoe itsu overal in het Verenigd Koninkrijk, Europa en daarbuiten begon op te duiken. We hopen dat je ervan geniet, laat het ons weten als je meer wilt!

Image-assets_gyoza.png

knoedel nr. 74

Wij geven onze gyoza graag een bijnaam met hun receptnummer. Onze kipgyoza staat bijvoorbeeld liefkozend bekend als "kipknoedel nr. 74". De 73 recepten die eraan voorafgingen waren heerlijk, maar er waren 74 versies voor nodig om het te kraken. We ontwikkelen elk recept in onze eigen keuken, en we blijven ze bijwerken tot we de perfecte balans in smaak en textuur hebben gevonden. Op het moment van schrijven werkt Katherine, onze gyoza-meester, aan 'veg dumpling no.87', met Koreaanse Ssamjang voor extra diepte en smaak.

Beschikbaar bij Albert Heijn, go gyoza!

Image-assets_bao-buns.png

Kleine pareltjes

Kleine pareltjes… Bao zijn zeer luchtige broodje met een overheerlijke vulling. Al duizenden jaren lang geniet men in Azië van Bao. Je kunt ze overal kopen, op elke hoek van de straat tot Michellin-sterren restaurants, van Tokyo tot Taipei. Perfect gestoomd, met liefde gemaakt & binnen een minuut klaar om te eten.

Image-assets_miso.png

De miso-meester

Miso is een hoofdbestanddeel van de Japanse keuken; gefermenteerd, rijk aan eiwitten & boordevol voedingsstoffen, mineralen en vitaminen. Onze miso-meester, Yoshihiro en zijn familie maken al 85 jaar miso in de Nagano-vallei, Japan. Samen hebben we onze twee miso’easy-smaken ontwikkeld. Voor een verwarmende soep voeg je enkel heet water toe, of transformeer jouw huisgemaakte gerechten met miso-marinades, glazuren en dressings naar een hoger niveau.

Neem contact met ons op Voor vragen kun je ons bereiken middels het volgende adres: customerservice@itsugrocery.com Voor vragen over de internationale distributie van itsu [grocery] producten: Noord-Europa: Tony Forde – tony@itsugrocery.com Zuid-Europa en Midden-Oosten: Jamie Patrick – jamie.patrick@itsugrocery.com