Itsu butterflyloader

vild med sund og nem asiatisk mad?

itsu er asiatisk-inspirerede mellemmåltider i restaurant kvalitet, du let tilbereder.

eat beautiful

Hos itsu brænder vi for at dele sund asiatisk-inspireret mad med så mange mennesker som muligt. Vores restauranter er kendt for at skabe lækker og smuk mad uden kompromis i kvaliteten.
Et årti efter åbning af vores første restaurant i London fik vi den idé, at vi udover restauranterne også vil tilbyde vores mad i butikker og supermarkeder, så vi når ud til flere menneske.
Det er historien om, hvordan itsu begyndte at poppe op i hele Storbritannien og herefter i Europa og videre ud. Vi håber du nyder vores mad. Og fortæl os endelig, hvis du har lyst til mere!

rice'noodles

kopnudler du kan være stolt af at spise

Restaurant inspirerede rice’noodles med håndlavede bouilloner. Perfekte for foodies der har lyst til et nemt og sundt mellemmåltid eller en snack.
rice’noodles er fri for gluten og har lavt indhold af sukker og fedt. De miso-baserede bouilloner [baserede på puré og ikke pulver] er håndlavet af det japanske madikon Yoshihiro i Nagano-dalen nær Tokyo.
Her tilbereder han miso helt fra bunden med urter og krydderier og undgår kunstige farver, smage eller konserveringsmidler. Det er kopnudler, du kan være stolt af at spise!

udon'noodles

nudler i restaurant kvalitet på få minutter

udon’noodles kombinere itsu’s håndlavede japanske bouilloner med udon nudler i restaurantkvalitet & topping med tofu og forårsløg. Samme skaber ingredienserne et lækkert og fyldigt måltid.
Brug din kreativitet og skab et endnu mere spændende måltid ved at tilføje friske grønsager eller tilberedt kød og servér i en skål. Så har du en skøn og autentisk nudelret på få minutter.

kontakt os

Spørgsmål? Skriv til os her:
customerservice@itsugrocery.com
For spørgsmål relateret til international distribution af produkter fra itsu [grocery]:
sam.daee@itsugrocery.com
back to top